Pandispan cu capsuni si frisca

de MIUTA in Prajituri, 20 Iun 2011 | 6249 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 5 linguri faina
  • 50 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • capsuni
  • 200 ml frisca
  • coaja si sucul de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu capsuni si frisca:

Am pregatit un aluat de pandispan.

Am batut separat albusul cu cele 4 linguri de zahar.

Am adaugat galbenusurile si am mixat inca putin.

Am adaugat praful de copt stins in sucul de lamaie,coaja de lamaie,vanilia si uleiul.

Am amestecat foarte usor si la sfarsit am adaugat faina amestecand usor.

Am pus compozitia intr-o cratita unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Intre timp se incalzeste cuptorul.

Capsunile se taie in doua sau in patru si se scufunda in coca.

Tava se baga la cuptor la foc mediu si se tine cca 30 minute.

Se face testul cu scobitoarea sa vedem daca este copt pandispanul.

Se scoate din cuptor si se pune la racit.

Dupa ce s-a racit pandispanul se scoate cu grija din tava.

Se serveste cu frisca si sirop de capsuni.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu capsuni si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura zebra cu mascarpone si fructe de padure